Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Almond Easter Sheep
2 Std. 45 Min
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1 Std. 30 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Lentil and Pancetta Stew
1h
Polenta with Ratatouille
1h 20min