Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 2 medium eggs, in shell
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Salt Cod Fritters
45 Min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 Std. 25 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45 min.
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min