Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
Torta di crêpes con salmone marinato
1h 10min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5h 35min
Bicchierini al tiramisú (per 2 persone)
3h 30min