
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 496 kcal / 2075 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 31.5 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Insalata russa
1hod.
Profiteroles mediterranei
1hod. 25min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2hod. 30min
Pane ragno
1hod. 20min
Flan al salmone affumicato
45min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9hod. 30min
Stuzzichini di Pasqua
1hod. 30min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1hod. 30min
Bignè alla crema di funghi e speck
1hod. 35min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1hod.
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min