Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2075 kJ / 496 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 31.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni alla norma
1 godz. 30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Lumachine farcite
45 min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2小时
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4sa 10 dk
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Crêpes ai funghi
1 godz. 50 min