Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3339 kJ / 798 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 80.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Marinatura alla birra
15min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 godz.