
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3339 kJ / 798 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 80.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2hod.
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2hod. 15min
Bicchierini capresi
30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10hod. 20min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Filetto di maiale e fragole
1hod. 25min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Tomino con coulis di fichi
55min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1hod. 30min
Goulash alla birra doppio malto
1hod. 15min