Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di semi di girasole
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 cucchiaino colmo di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino colmo di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 punta di coltello di curcuma in polvere
- fette di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8792 kJ / 2100 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 198 g
- Vláknina
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1hod. 5min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 godz. 15 min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Tapenade al tonno
10 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 godz.
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 godz.
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10 min
Salsa pomodoro e feta
10 min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min