Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 15 g farinha
- 100 g cebola
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 2 c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 c. sopa de folhas de tomilho, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g batata branca c/ casca cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 150 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g peito de frango s/ pele cortado em cubos (4 cm aprox.)
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1508.1 kJ / 360.4 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 351.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bifinhos de cebolada com cogumelos
50min
Frango com cerveja
40 Min
Bifinhos rápidos
25 min
Frango de fricassé
30 min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45 min
Frango com vinho e molho de romã
1h
Strogonoff
35min
Frango de fricassé
30 min
Guisado de frango com feijão-branco e manjericão
35min
Medalhões de porco com manga
40 Min
Fricassé de bacalhau
50min
Salsichas frescas com batata
35min