Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 15 g farinha
- 100 g cebola
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 2 c. sopa de mostarda de Dijon
- 1 c. sopa de folhas de tomilho, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g batata branca c/ casca cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 150 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - ½ - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g peito de frango s/ pele cortado em cubos (4 cm aprox.)
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1508.1 kJ / 360.4 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 351.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de frango com grão e batata-doce
50 Min
Caril de frango e batata-doce
30 Min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8h
Frango agridoce com arroz
40 Min
Chicken à la King
40 Min
Frango de fricassé
30 Min
Strogonoff
35 Min
Frango de fricassé
30 Min
Lombinho en croûte
10 Std. 15 Min
Lombinhos de porco com molho de tomate
1 Std. 30 Min
Guisado de frango com batata-doce e feijão-encarnado
45 Min
Guisado de perú coberto
1 Std. 5 Min