Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura
- 50 g aipo
- 350 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 1000 g lulas limpas cortadas em rodelas finas
- 3 pés de tomilho, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de paprika
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 450 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1541 kJ / 369 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Arroz de lulas
1h
Feijoada de chocos
40min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 Min
Massada de cherne
40min
Pota à americana
40min
Massada de peixe
55min
Lulas guisadas
50 Min
Caldeirada de Lulas
45 Min
Arroz de polvo
1h 15 min
Feijoada de chocos
45 Min
Feijoada de polvo
1h 30min