Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsa
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura
- 50 g aipo
- 350 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 1000 g lulas limpas cortadas em rodelas finas
- 3 pés de tomilho, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de paprika
- 1500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de orégãos
- 450 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1541 kJ / 369 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de lulas e feijão com arroz
1h
Feijoada de chocos
45min
Feijoada de chocos
40min
Massada de lulas
35min
Feijoada de polvo
1 Std. 30 Min
Pota à americana
40min
Feijão branco com lulas e chouriço
45min
Arroz de lulas
1h
Lulas guisadas
50min
Massada de peixe
55min
Caldeirada de Lulas
45min
Feijoada de tamboril e camarão
30min