
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalote coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 107 kcal / 449 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 5.7 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines "toutes vertes"
30min
Salade d'été
10min
Tarte aux crudités
2hod. 50min
Sorbet concombre-sirop d'érable
3hod. 5min
Fraîcheur de yaourt
5min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2hod.
Lapin à l'ananas et à la vanille
1hod.
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12hod. 20min
Rillettes de poisson blanc
55min
Crème anglaise à l'orange
1hod.