Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalote, coupée en deux
- 3 brins de persil frais
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 200 g de lait ribot
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 filets de maquereaux fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 449 kJ / 107 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Chou farci au haddock
1 godz.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13h 15 min
Kig ha farz
1 godz. 15 min
Lotte à l'andouille
1 Std. 20 Min
Verrines "toutes vertes"
30 min
Ramequins de poisson créole
30 min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min