Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Strudelteig:
- 250 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 120 g Wasser, lauwarm
- 20 g Öl
Kartoffelfüllung und Fertigstellung:
- 80 g Butter, weich
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Milch
- 500 g gekochte Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 1 EL krause Petersilie, gehackt
- 3 Eigelb
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat
- ½ TL Majoran
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Eierschöberl
1h
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1h 20 min
Couscousknöderl mit Sesam
40 min
Gemüselaibchen mit Schnittlauchsauce
1h
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Überbackene Speckknödel
1h 30min
Reis-Zucchini-Puffer
50 min
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Erdäpfelgratin "Bauerngarten"
1h 20 min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min