
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g knoflookteentjes
- 5 takjes verse rozemarijn
-
150
g sneetjes spek
nebo 150 g ham -
800
g kalkoendij, ontveld, met been
nebo 800 g kippenpootjes, ontveld, met been - 1 tl zout
- 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie (2 el)
- 1300 g water
- 600 g aardappelen in stukken (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Snel bladerdeeg
1hod. 20min
Peren in rode wijn
5hod.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4hod.
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Aardbeienjam
1hod. 5min
Pâté in korst
10hod.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5hod.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Steak Stroganoff
45min
Gestoomde citroencake
2hod. 20min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení