Kompatibilní verze
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
nebo 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
nebo 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen, in stukken (2 cm) indien nodig
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Forel met hollandaisesaus
50 min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min