Kompatibilní verze
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
nebo 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
nebo 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen, in stukken (2 cm) indien nodig
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Runderpastei met bier
1h 40min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Gestoomde kip op zijn geheel
Žádné hodnocení
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min