
Kompatibilní verze
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
nebo 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
nebo 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 750 kcal / 3136 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Klassieke sabayon
15min
Peren in rode wijn
5hod.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1hod. 30min
Veenbessen-chocolade cakemix
Žádné hodnocení
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Chinees varkensvlees met groenten
1hod. 20min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min