Kompatibilní verze
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
nebo 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
nebo 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen, in stukken (2 cm) indien nodig
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Pâté in korst
10hod.
Kip met rode paprika
1h 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min