
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
nebo 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
nebo 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 642.4 kcal / 2687.9 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 27.4 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1hod. 15min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Žádné hodnocení
Geraspte wortelsalade
10min
Sacher taart
3hod.
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Ijs van chocolademousse
3hod.