Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
nebo 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
nebo 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Koninginnenhapje
55 min
Spaanse risotto
40 min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Žádné hodnocení
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Bibimbap burrito
45 min