Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
nebo 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
nebo 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Russische salade
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Kimchi mac&cheese
50 Min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Pavlova-toren met gemengde bessen
Žádné hodnocení
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min