Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
nebo 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
nebo 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 69.8 g
- Tuk
- 27.4 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 480.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1hod. 15min
Familie kip galette
1h 55min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Tomaat basilicum spread
5min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Tzatziki
20 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Portugees crème brûlée
25 min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min