Zařízení & příslušenství
Risotto met oesterzwam en champagne
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties
Suroviny
-
uien gevierendeeld150 g
-
knoflookteentje1
-
olijfolie30 g
-
spek, elk soort in dunne plakjes gesneden100 g
-
oesterzwammen gesneden250 g
-
1 blokje vleesbouillonvleesbouillonpasta1 tl
-
300 g droge witte wijnChampagne300 g
-
water500 g
-
risottorijst300 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
Parmezaanse kaas geraspt50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
480.9 mg
Protein
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tuk
27.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
10.5 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Groentepannenkoekjes
20min.
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min.
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
40min.
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min.
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1hod. 20min.
Rode Bieten Quiche met Feta
1hod. 20min.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min.