Risotto met oesterzwam en champagne

Risotto met oesterzwam en champagne

4.9 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porties

Suroviny

  • uien gevierendeeld
    150 g
  • knoflookteentje
    1
  • olijfolie
    30 g
  • spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
    100 g
  • oesterzwammen gesneden
    250 g
  • vleesbouillonpasta
    1 tl
    1 blokje vleesbouillon
  • Champagne
    300 g
    300 g droge witte wijn
  • water
    500 g
  • risottorijst
    300 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    30 g
  • Parmezaanse kaas geraspt
    50 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 480.9 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 2687.9 kJ / 642.4 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 10.5 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...