Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle (2-3 cm)
- 10 fiori di zucca, puliti e in quarti
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di trofie fresche (cottura 4 minuti))
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di semi di chia (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 58.2 g
- Sacharidy
- 181.8 g
- Tuk
- 62.6 g
- Vláknina
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 Min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Trofie pesto e champignon
30min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Paccheri zucca e salsiccia
30min