Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di tonno in scatola al naturale
- 100 g di peperoni rossi a listarelle
- 100 g di peperoni gialli a listarelle
- 100 g di peperoni verdi a listarelle
- 25 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 800 g di acqua
- 400 g di pasta secca tipo caserecce
- 1 cucchiaino di capperi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 52.2 g
- Tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 Min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Penne risottate funghi e speck
40min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Penne risottate con verdure
35min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min