Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 3 spicchi di aglio senz'anima ed a metà
- 150 g di cipolla bianca a metà
- 150 g di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco
- 4 fusi di pollo con la pelle (circa 700-800 g)
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 dado per brodo di carne
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 250 g di funghi champignon a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 godz.
Manzo con olive e peperoni
35min
Pollo alla romana
1h 10min
Pollo alla cacciatora
50min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Pollo, pancetta e olive
35min
Scaloppine ai funghi
40min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 godz.
Pollo con funghi al vino rosso
55min