Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglioline di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 1 rametto di timo fresco, gli aghi lavati e asciugati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di vino bianco
- 500 g di trancio di pesce spada a cubetti (2-3 cm)
- 320 g pasta secca tipo tagliolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 22.6 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli risottati alle seppie
40 λεπτ.
Bucatini con le canocchie
35 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 λεπτ.
Penne al sugo di calamari
40 λεπτ.
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 Min
Penne al ragù di polpo
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 Min