Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Frittata con carciofi
40min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Insalata di fagiolini
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50 min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h