Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di prosciutto cotto a cubetti
- 50 g di provola dolce a pezzi
- 500 g di asparagi selvatici, puliti
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa o 0.5 dado
- 600 g di acqua
- 6 uova
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cicorie stufate
35 dk
Bietole con emulsione di pomodorini
50 dk
Frittata alle zucchine
40 dk
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 dk
Frittata di asparagi e frutta secca
1sa
Scaloppine agli asparagi
1sa
Carciofi ripieni
50 dk
Carciofi romani gratinati
45 dk
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 dk
Frittata con carciofi
40 dk
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1h 20min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 dk