Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de pancetta en rebanadas de ½ cm de grosor y cortada en trozos
- 100 g de chorizo
- 50 g de cebolla
- 2 chiles serranos
- 1 jitomate saladet
- 10 g de aceite
- 1 lata de frijoles negros cocidos, grande
- 1 pizca de comino en polvo
- tortillas de maíz para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo con carne
50 Min
Salsa de chile de árbol
10 Min
Frijol con puerco
35 Min
Frijoles de la olla
2 Std.
Picadillo con rajas
25 Min
Frijoles charros
35 Min
Frijoles refritos
20 min
Frijoles negros
25 Min
Frijoles puercos
15 Min
Arroz a la mexicana
50 Min
Fideo seco en salsa de chiles
35 Min
Carne en su jugo
35 Min