Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de vinagre balsámico
- 80 g de vino blanco
- 80 g de miel
- 20 g de mostaza Dijon
- 1 cucharada de romero, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
-
4
de filetes de salmón, fresco (150 g c/u)
nebo 4 filetes de salmón congelados, descongelado (150 g c/u) - ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- 500 g de calabacita
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de jugo de limón, recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado para taquear
25 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Tostadas de ensalada de pollo con jocoque griego
30 min
Lasaña light de calabacitas
1h
Carnitas de atún
40 Min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Taquitos de pescado low carb
50min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Atún con salsa Vierge
50min
Cazuelitas de pepino con atún
20 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min