Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de vinagre balsámico
- 80 g de vino blanco
- 80 g de miel
- 20 g de mostaza Dijon
- 1 cucharada de romero, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
-
4
de filetes de salmón, fresco (150 g c/u)
nebo 4 filetes de salmón congelados, descongelado (150 g c/u) - ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- 500 g de calabacita
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharada de jugo de limón, recién exprimido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado para taquear
25min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Carnitas de atún
40min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min
Lasaña light de calabacitas
1h
Pastel Azteca low carb
50min
Pescado a la talla
40min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30min
Taquitos de pescado low carb
50min