Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso manchego, en trozos
- 100 g de queso chihuahua, en trozos
- 60 g de queso cheddar, en trozos
- 500 g de frijoles cocidos, escurridos
- 3 chiles guajillo, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 chile de árbol seco, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 diente de ajo
- 65 g de cebolla
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 chile jalapeño, en escabeche, conserve un poco del líquido
- ½ cda de sal
-
50
g de agua, de la cocción de los chiles
nebo 50 g de agua - 30 g de manteca de cerdo
- totopos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7866.8 kJ / 1880.2 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 130.7 g
- Tuk
- 113.5 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 46.7 g
- Sodík
- 8058.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papitas negras
55 Min
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min.
Caldo de queso
40 Min
Salsa martajada
50 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min