Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso manchego, en trozos
- 100 g de queso chihuahua, en trozos
- 60 g de queso cheddar, en trozos
- 500 g de frijoles cocidos, escurridos
- 3 chiles guajillo, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 chile de árbol seco, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 diente de ajo
- 65 g de cebolla
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 chile jalapeño, en escabeche, conserve un poco del líquido
- ½ cda de sal
-
50
g de agua, de la cocción de los chiles
nebo 50 g de agua - 30 g de manteca de cerdo
- totopos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7866.8 kJ / 1880.2 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 130.7 g
- Tuk
- 113.5 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 46.7 g
- Sodík
- 8058.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Salsa martajada
50min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Caldo de queso
40min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Carne deshebrada en cocción lenta
4 godz.
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1h
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1h
Papitas negras
55min