Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso manchego, en trozos
- 100 g de queso chihuahua, en trozos
- 60 g de queso cheddar, en trozos
- 500 g de frijoles cocidos, escurridos
- 3 chiles guajillo, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 chile de árbol seco, sin rabo, desvenados y blanqueados, conserve un poco del líquido de la cocción
- 1 diente de ajo
- 65 g de cebolla
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 chile jalapeño, en escabeche, conserve un poco del líquido
- ½ cda de sal
-
50
g de agua, de la cocción de los chiles
nebo 50 g de agua - 30 g de manteca de cerdo
- totopos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 7866.8 kJ / 1880.2 kcal
- Protein
- 93 g
- Sacharidy
- 130.7 g
- Tuk
- 113.5 g
- Nasycený tuk
- 62 g
- Vláknina
- 46.7 g
- Sodík
- 8058.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Chorizo norteño
30min
Salsa martajada
50min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Chile en nogada
3h
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min