
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan in Stücken
- 80 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin abgezupft
- 60 g Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 Msp. Zimt
- 150 g kurze Nudeln aus Hartweizengrieß (z.B. Penne Piccoli, Garzeit 6 Minuten)
- 200 g Möhren längs halbiert, in dünnen Scheiben
- 200 g Brokkoli in kleinen Röschen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2330 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 53 g
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Pandoro
4hod. 20min
Penne mit Brokkoli und Salsiccia
45min
Italienischer Gemüsetopf
10hod.
Ricotta
20hod. 30min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Sauce all'amatriciana
20min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Ligurische Nudeln mal anders
45min
Reistopf
35min