Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Kabeljau (à 150 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Porree, längs halbiert, in Stücken
- 3 EL Butter
-
40
g Weißwein
nebo 40 g Geflügelfond - 150 g Sahne
- 200 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3576 kJ / 854 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 57 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 Min
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Fischcurry
55min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1 Std.
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Zander mit Spinat
30 min
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1 Std.
Gedämpfter Lachs mit grünen Bohnen und Speckstippe
1 Std.
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min