
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Kabeljau (à 150 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Möhren in Stücken
- 200 g Knollensellerie in Stücken
- 150 g Porree längs halbiert, in Stücken
- 3 EL Butter
-
40
g Weißwein
nebo 40 g Geflügelfond - 150 g Sahne
- 200 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 854 kcal / 3576 kJ
- Protein
- 60 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Edelfischragout
35min