Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Kabeljau (à 150 g)
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Porree, längs halbiert, in Stücken
- 3 EL Butter
-
40
g Weißwein
nebo 40 g Geflügelfond - 150 g Sahne
- 200 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3576 kJ / 854 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 57 g
Alternativní recepty
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 Std.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Lachs mit Kartoffeln, Brokkoli und Dillsauce
1 Std. 10 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min
Lammtopf Pichelstein
50 Min
Fischcurry
55min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min