Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g frische Lachsfilets, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Mehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 Std. 10 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 Min
Forellen des Bischofs
35min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Beschwipster Gockel
9 godz.
Wilder Hackbraten
2h
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Edelfischragout
35min