Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g frische Lachsfilets, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 EL Mehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Artischocken-Tofu-Püree
10 Min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Forellen auf Zucchini mit Zitrus-Dill-Butter
45min
Garnelenklößchen-Suppe
20 Min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Seezungenröllchen
50 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Champignonköpfe à la Provence
1 Std.
Edelfischragout
35 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min