Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 6 endives, coupées en deux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de gorgonzola
- 6 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1361 kJ / 327 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 godz. 15 min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55min
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1ωρ. 10 λεπτ.
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1ωρ. 10 λεπτ.
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Endives au jambon gratinées au comté
13 godz.
Endives au jambon
1h 15min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min