Endive au jambon et au gorgonzola
TM5 TM6

Endive au jambon et au gorgonzola

4.8 (355 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'emmental, coupé en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 6 endives, coupées en deux
  • 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de gorgonzola
  • 6 tranches de jambon blanc

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1361 kJ / 327 kcal
Protein
17.2 g
Sacharidy
13.3 g
Tuk
22.2 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty