Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 6 endives, coupées en deux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de gorgonzola
- 6 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1361 kJ / 327 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Endives au jambon
1 godz. 15 min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 godz. 15 min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 godz. 30 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin d'endives à l'italienne
1h 45min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Asperges et sabayon à l'estragon
1 godz.
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Poireaux vinaigrette
35min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25min