Endive au jambon et au gorgonzola

Endive au jambon et au gorgonzola

4.8 392 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'emmental coupé en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 6 endives coupées en deux
  • 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de gorgonzola
  • 6 tranches de jambon blanc

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1338 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 1561.9 kJ / 373.3 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 11.2 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...