Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 700 g d'eau
- 6 endives, coupées en deux
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de gorgonzola
- 6 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1361 kJ / 327 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Endives au jambon
1 Std. 15 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux vinaigrette
35min