Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère
- 1000 g de blettes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 40 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1147 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 14.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Epinards à la crème
25min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Tourte aux blettes
13 Std.
Gratin de fenouil au fromage
55min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min