Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère, en morceaux
- 1000 g de blettes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- beurre doux, pour le plat
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1209.8 kJ / 289.2 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 2145.2 mg
Alternativní recepty
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min
Tourte aux blettes
13h
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min
Gratin de blette au tofu soyeux
1u.
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Epinards à la crème
25 min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Carottes au cumin
35min
Chou-fleur en soufflé
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min