Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gruyère
- 1000 g de blettes
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 40 g de beurre doux, et un peu pour le plat
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1147 kJ / 272 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 14.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5 min
Epinards à la crème
25 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Tourte aux blettes
13u.
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Quenelles de blettes au four
1h 5 min
Carottes au cumin
35 min