Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1922 kJ / 465 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 41.3 g
Alternativní recepty
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée carotte-pomme de terre
25min
Purée carotte-coco
40min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Butternut au pesto de graines de courge
40min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée panais potiron
45min