Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de noisettes
- 60 g de cerneaux de noix
- 40 g de fruits secs variés (raisins secs...)
- 6 brins d'aneth frais, équeutés
- 400 g d'eau
- 1 courge butternut, coupée en deux dans la longueur et épépinée
- 4 c. à soupe rase d'huile de noisette
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1922 kJ / 465 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 41.3 g
Alternativní recepty
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 Min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 Min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 Min
Purée carotte-coco
40 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Purée panais potiron
45 Min
Purée potiron-orange
30 Min