Tarte tropézienne façon paris-brest

Tarte tropézienne façon paris-brest

3.7 102 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
10 parts

Suroviny

La crème paris-brest
  • 300 g de lait
  • 3 œufs
  • 30 g de sucre en poudre
  • 30 g de farine de blé
  • 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
La brioche au chocolat
  • 170 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 470 g de farine et un peu pour fariner
  • 40 g de sucre en poudre
  • 30 g de cacao en poudre
  • 4 œufs dont 1 battu
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 50 g de pralin
  • 40 g de sirop de sucre de canne
Le montage et les finitions
  • 80 g de pralin
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 15.9 g
Kalorie 2869.7 kJ / 687.6 kcal
Tuk 38.8 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 66.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...