
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème paris-brest
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
La brioche au chocolat
- 170 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 470 g de farine et un peu pour fariner
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 4 œufs dont 1 battu
- ½ c. à café de sel
- 100 g de beurre doux coupé en morceaux
- 50 g de pralin
- 40 g de sirop de sucre de canne
Le montage et les finitions
- 80 g de pralin
- 80 g de beurre doux coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 687.6 kcal / 2869.7 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 38.8 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Roulés briochés au chocolat
2hod. 40min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Entremets aux deux chocolats
35min
Macarons au chocolat
24hod.
Croquant au chocolat
16hod. 20min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2hod. 30min
Tarte tropézienne
3hod.
Royal au chocolat
3hod. 30min
Eclairs comme un Paris-Brest
1hod. 40min
Eclair au chocolat
1hod. 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6hod. 15min