Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème paris-brest
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
La brioche au chocolat
- 170 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 470 g de farine, et un peu pour fariner
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 4 œufs, dont 1 battu
- ½ c. à café de sel
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de pralin
- 40 g de sirop de sucre de canne
Le montage et les finitions
- 80 g de pralin
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2869.7 kJ / 687.6 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Gâteau mousse au praliné
13 godz.
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Trianon
3j
Eclair au chocolat
1h 15min
Bûche à la vanille, noisettes et cacahuètes
8h
Paris-brest aux fraises
1h 45min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Fraisier
12h 45min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Tarte tropézienne
3j