Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème paris-brest
- 300 g de lait
- 3 œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 30 g de farine de blé
- 200 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
La brioche au chocolat
- 170 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 470 g de farine, et un peu pour fariner
- 40 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 4 œufs, dont 1 battu
- ½ c. à café de sel
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de pralin
- 40 g de sirop de sucre de canne
Le montage et les finitions
- 80 g de pralin
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2869.7 kJ / 687.6 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Praliné chocolat-noisette
1h
Napolitain
73h 40min
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Croquant au chocolat
16h 20min
Paris-brest
3h 10 min.
Roulé de speculoos au chocolat
2 godz. 50 min
Entremets aux deux chocolats
35min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Eclair au chocolat
1h 15min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min