Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsione
- 50 g di gherigli di noci
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
Carpaccio di melanzane
- 6 fette di melanzane viola, a fette (0.5 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- 1 peperone giallo, pulito e tagliato in 4 falde
- 1 peperone rosso, pulito e tagliato in 4 falde
- 2 pomodori perino, spellati, privati dei semi e a dadini (1 cm circa)
- 2 mozzarelle di bufala, scolate dal siero e a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata fresca di zucchine
50 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Zuccottini di melanzane
45 min
Peperoni baby ripieni
20 min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35 min
Salatini vegetariani
50 min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Rotolini di zucchine e salmone
50 min