Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Pollo speziato alle arachidi
50min
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Spiedini di pollo, zucchine e patate viola
50min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Pulao di gamberi
50min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Cozze allo zafferano
55min
Tinga de pollo
35min
Salmone al coriandolo
40min