
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 221 kcal / 924.7 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Zuppa del golfo
1hod. 30min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Delizia di pollo al crescione
50min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10min
Yaki Soba
55min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Cachupa de peixe
50min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Zuppetta di crostacei
40min