Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1h 40min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Salsa di cipolle e mele
30 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Cozze allo zafferano
55min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1 Std.
Zuppa del pescatore
50min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min