Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di pollo
nebo ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) - 150 g di cetriolo pelato, a bastoncini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 924.7 kJ / 221 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Frittatine di mare
35min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 min
Sogliola al vapore con verdurine
45 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min