Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di patate
50 min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Vellutata di mais
20min
Acquacotta
50 min
Crema di carote all'arancia
30 Min
Zuppa di pane nero
30 Min
Leek and tattie soup
40min
Crema di pomodoro
30 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 Std. 5 Min
Delizia di pollo al crescione
50 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20min
Uova filanti
15min