Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di scalogno a metà
- 25 g di burro
- 900 g di latte parzialmente scremato
- 8 fette di pane raffermo a metà
- 4 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1370 kJ / 325 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Zuppa di patate e spinaci
1 Std.
Vellutata di pomodoro e basilico
30 Min
Dessert di kiwi con salsa di yogurt e vaniglia
10 Min
Paparot
1 Std. 5 Min
Vellutata di mais
20 min
Delizia di pollo al crescione
50 Min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Roll vegetariani
45 Min
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Liquore all'uovo
97 Std. 30 Min