
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di finocchi, puliti e a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 uovo sodo in quarti
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sciroppo zenzero e limone
40min
Agliata verde
15min
Salsa della nonna
3hod. 30min
Bevanda allo zenzero
30min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4hod. 40min
Yogurt liquido al caffé
10hod. 50min
Pere, formaggio e miele
15min
Zucchine piccanti
55min
Salsa selinuntina
15min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min