Zařízení & příslušenství
Salsa alla reggiana
Příprava 10min.
Celkový 15min.
1 Ricetta completa
Suroviny
-
200 g di finocchi puliti e a pezzi
-
½ spicchio di aglio
-
2 cucchiai di succo di limone spremuto fresco
-
1 uovo sodo in quarti
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa
Protein
9.9 g
Kalorie
402 kJ /
96 kcal
Tuk
5.2 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
2.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Classiche italiane
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie