Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jahodová omáčka
- 50 gramů loupaných mandlí
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 200 gramů jahod, plus extra pro servírování
- 150 gramů zakysané smetany crème fraîche
- 20 gramů medu
- 2 špetky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Chřest
- 500 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička cukru, krupice
- 1000 gramů bílého chřestu, oloupaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1238 kJ / 297 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55 Min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 dk
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 dk
Losos s pórkem a bylinkami
35 dk
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 godz. 25 min
Kapr ve vinné páře
45 Min
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 dk
Žampióny plněné listovým špenátem
40 Min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 Min
Šunková rolka
20 Min
Tatarský biftek
5 Min