Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů šalotky
- 3 snítky petržele, kudrnky, čerstvé
- 1 stroužek česneku
- 120 gramů mascarpone
- 20 gramů polotučného mléka
- 15 gramů hořčice, kremžské
- ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 1 stonek čerstvého tymiánu
- 200 gramů rýže basmati
- 120 gramů žluté papriky, na proužky
- 120 gramů červené papriky, na proužky
- 120 gramů zelené papriky, na proužky
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky pepře mletého
- 100 gramů žampiónů, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1970 kJ / 467 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Plněná hruška vařená v páře (bez lepku)
Žádné hodnocení
Koláč s mletým masem a zeleninou
1h 30 min
Velikonoční čokoládový Meringue
7 godz. 30 min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 Min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Salát s cuketou a chřestem
35 Min
Sicilský krevetový salát
40 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 Min