Jemná treska s mascarpone

Jemná treska s mascarpone

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce

Suroviny

  • 30 gramů šalotky
  • 3 snítky petržele, kudrnky, čerstvé
  • 1 stroužek česneku
  • 120 gramů mascarpone
  • 20 gramů polotučného mléka
  • 15 gramů hořčice kremžské
  • ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
  • 1000 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 stonek čerstvého tymiánu
  • 200 gramů rýže basmati
  • 120 gramů žluté papriky na proužky
  • 120 gramů červené papriky na proužky
  • 120 gramů zelené papriky na proužky
  • 4 kusy filetů z tresky (150 gramů každý)
  • 1 - 2 špetky pepře mletého
  • 100 gramů žampiónů na plátky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 34 g
Kalorie 1970 kJ / 467 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 15 g
Sacharidy 47 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...