Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů dýňových semínek
- 50 gramů ementálu, na kousky
- 80 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, bazalka, libeček)
- 1 vejce, natvrdo, napůl
- 50 gramů řepkového oleje
- 30 gramů hořčice
- 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 15 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky čerstvě umletého pepře
- řeřicha, na ozdobu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandlové pyré
Žádné hodnocení
Velikonoční králičí paštika
1 Std. 25 Min
Zmrzlina z bílé čokolády
6h 10min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 Std.
Crêpes soufflé
1 Std.
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1 godz. 20 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 Min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 Min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Petrželové pesto
10 Min