Frankfurtské bylinkové pesto
TM5 TM6

Frankfurtské bylinkové pesto

Suroviny

  • 30 gramů dýňových semínek
  • 50 gramů ementálu, na kousky
  • 80 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, bazalka, libeček)
  • 1 vejce, natvrdo, napůl
  • 50 gramů řepkového oleje
  • 30 gramů hořčice
  • 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 15 gramů bílého vinného octa
  • ½ čajové lžičky soli
  • 3 špetky čerstvě umletého pepře
  • řeřicha, na ozdobu (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1204 kJ / 288 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
3 g
Tuk
26 g
Cholesterol
76 mg
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše