Frankfurtské bylinkové pesto

Frankfurtské bylinkové pesto

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
4 porce

Suroviny

  • 30 gramů dýňových semínek
  • 50 gramů ementálu na kousky
  • 80 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, bazalka, libeček)
  • 1 vejce natvrdo, napůl
  • 50 gramů řepkového oleje
  • 30 gramů hořčice
  • 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 15 gramů bílého vinného octa
  • ½ čajové lžičky soli
  • 3 špetky čerstvě umletého pepře
  • řeřicha (volitelně) na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 10 g
Kalorie 1204 kJ / 288 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...