
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů dýňových semínek
- 50 gramů ementálu na kousky
- 80 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, bazalka, libeček)
- 1 vejce natvrdo, napůl
- 50 gramů řepkového oleje
- 30 gramů hořčice
- 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 15 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky čerstvě umletého pepře
- řeřicha na ozdobu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 288 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční křen s mandlemi
5min
Hrachovo cizrnové toasty
10min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Amarantová mouka
5min
Listový salát s jablky a čedarem
25min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12hod.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Rebarborový crumble
55min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Avokádo plněné tuňákem
10min
Svěží džus pro zářivou pleť
10min
Vege burger s marinovaným tofu
1hod. 30min