Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů dýňových semínek
- 50 gramů ementálu, na kousky
- 80 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, bazalka, libeček)
- 1 vejce, natvrdo, napůl
- 50 gramů řepkového oleje
- 30 gramů hořčice
- 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 15 gramů bílého vinného octa
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky čerstvě umletého pepře
- řeřicha, na ozdobu (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1204 kJ / 288 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Šnečci s kysaným zelím
1 godz. 45 min
Chutney z červené cibule
1h 10min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Indická hořčice
15min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Petrželové pesto
10min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Sůl z jehličí
5min
Citrónové máslo s petrželí
50 min
Bazalkové pesto
10min