Zařízení & příslušenství
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužek česneku
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého mladého, omytá a osušená (ze starší rostliny použijte pouze jehličky)
-
600 gramů telecího masa, nejlépe ořech (cca 12 plátků)600 gramů hovězího masa, na plátky nejlépe nízký roštěnec (cca 12 plátků)
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky soli plus 1 špetka do omáčky
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
100 gramů anglické slaniny, na plátky100 gramů šunky (cca 12 plátků)
-
50 gramů červeného vína
-
300 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
1 špetka cukru krupice
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34 g
Kalorie
1371.7 kJ /
327.4 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.