Zařízení & příslušenství
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužek česneku
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého mladého, omytá a osušená (ze starší rostliny použijte pouze jehličky)
-
600 gramů telecího masa, nejlépe ořech (cca 12 plátků)600 gramů hovězího masa, na plátky nejlépe nízký roštěnec (cca 12 plátků)
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky soli plus 1 špetka do omáčky
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
100 gramů anglické slaniny, na plátky100 gramů šunky (cca 12 plátků)
-
50 gramů červeného vína
-
300 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
1 špetka cukru krupice
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34 g
Kalorie
1371.7 kJ /
327.4 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chleboví šneci s červeným pestem v páře
1hod. 15min.
Zelné knedlíky
36min.
Mazancové těsto plněné klobásou
3hod. 40min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Zeleninovo ovocný salát
10min.
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min.
Plněný lilek po orientálsku
1hod. 20min.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.