Zařízení & příslušenství
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Příprava 15min.
Celkový 55min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů parmazánu na kousky
-
50 gramů řapíkatého celeru na kousky (2 cm)
-
2 stroužek česneku
-
1 snítka rozmarýnu, čerstvého mladého, omytá a osušená (ze starší rostliny použijte pouze jehličky)
-
600 gramů telecího masa, nejlépe ořech (cca 12 plátků)600 gramů hovězího masa, na plátky nejlépe nízký roštěnec (cca 12 plátků)
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
2 čajové lžičky soli plus 1 špetka do omáčky
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
100 gramů anglické slaniny, na plátky100 gramů šunky (cca 12 plátků)
-
50 gramů červeného vína
-
300 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
-
1 špetka cukru krupice
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34 g
Kalorie
1371.7 kJ /
327.4 kcal
Tuk
19.8 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
3.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rybí rolky s houbovou náplní
Keine Bewertungen
Salát pro tvorbu kolagenu
40 Min
Mléčné knedlíky
40 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 Min
Kachní paštika s olivami
2 Std. 40 Min
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1 Std. 40 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 Min
Paprikový guláš na červeném víně
1 Std. 25 Min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min