Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 36.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Tarte chocolat au lait et fraises
3 godz. 45 min
Croquant au chocolat
16h 20min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Royal au chocolat
3h 30min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Bavarois aux fraises
6h 25min
Trianon
3h
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min