Entremets aux deux chocolats

Entremets aux deux chocolats

3.1 87 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 parts

Suroviny

La génoise
  • 2 œufs blancs et jaunes séparés
  • 60 g de sucre roux
  • 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
  • 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
  • 60 g de sucre glace maison
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
  • 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 20 g de cacao en poudre non sucré

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7.5 g
Kalorie 2177.4 kJ / 521.6 kcal
Tuk 36.4 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 41.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...