
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 2 œufs blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 521.6 kcal / 2177.4 kJ
- Protein
- 7.5 g
- Tuk
- 36.4 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13hod.
Tarte chocolat au lait et fraises
3hod. 45min
Entremets aux 2 chocolats
2hod. 15min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15hod. 30min
Bavarois meringué aux fraises
4hod.
Bavarois poire-chocolat
14hod. 30min
Croquant au chocolat
16hod. 20min
Entremets cassis et crémeux citron
5hod.
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2hod. 30min
Bavarois aux fraises
6hod. 25min
Bavarois aux trois chocolats
15hod.
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min