Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La génoise
- 2 œufs, blancs et jaunes séparés
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé
La mousse au chocolat noir
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 60 g de sucre glace maison
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
La mousse au chocolat blanc
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2177.4 kJ / 521.6 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 36.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5 godz.
Gâteau à la fraise
3h 35 min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Ganache au chocolat
20min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Trianon
3 Std.
Bavarois aux fraises
6h 25min
Bavarois aux trois chocolats
15h