Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le cercle à pâtisserie
- 2 blancs d'œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2134.9 kJ / 510.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Entremets aux deux chocolats
35min
Gâteau de Pâques
13h
Entremets cassis et crémeux citron
5 Std.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 Std.
Entremets coco-passion-papaye
24h
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Royal au chocolat
3h 30min
Génoise au chocolat
45min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Trianon
3 Std.
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min