Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre, pour le cercle à pâtisserie
- 2 blancs d'œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre roux
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 400 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2134.9 kJ / 510.8 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 34.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13h
Roulé de speculoos au chocolat
2h 50 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30 min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2óra 55p
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 Min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min
Génoise au chocolat
45 Min
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets façon tiramisu
5h
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.