Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le fondant blanc (à réaliser 2-3 jours à l'avance)
- 300 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
Le biscuit à la vanille
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait de vanille liquide
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le biscuit au chocolat
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
- 20 g de cacao en poudre non sucré
La ganache
- 250 g de chocolat noir 70% de cacao
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
La finition
- 30 g d'eau, à ajuster en fonction du poids du fondant
-
50
g de vermicelles au chocolat
nebo 50 g de vermicelles de couleur
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1188.6 kJ / 283.4 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beignets au four
2 Std.
Bavarois aux trois chocolats
15 godz.
Eclair au chocolat
1 Std. 15 Min
Crème pâtissière
15 Min
Ganache au chocolat
20 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2 Std.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 Std. 15 Min
Chouquettes
1 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Pâte à chou
2 Std.
Tarte tropézienne
3 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min