Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Suppengemüse (80 g Möhren, 80 g Sellerie, 90 g Porree), in Stücken
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, gewürfelt (ca. 1,5 cm)
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 500 g grüne Bohnen, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Mett
nebo 250 g Bratwurst, nur das Brät - 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 250 g) abgespült und abgetropft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1811 kJ / 432 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 13.4 g
Alternativní recepty
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Kasseler mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 min
Bohneneintopf
1 godz.
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Hackbraten Königsberger Art
1 godz. 15 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 godz.
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1 godz.