Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- 150 g Reis
- 700 g Spitzkohl, in schmalen Streifen
- 400 g Rindfleisch, mager, gewürfelt (z.B. Gulasch aus der Keule), evtl. leicht angefroren
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
-
250
g Crème légère, 15 % Fett
nebo 250 g RAMA Cremefine zum Kochen mit 15 % Fett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2059 kJ / 492 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Steckrüben-Eintopf
45 min
Gyros-Weißkohl-Auflauf
1 godz. 20 min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Weißkohlauflauf
1 godz. 20 min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Grünkohleintopf mit Würstchen
1 godz. 20 min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1 godz. 20 min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 godz.
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 godz. 20 min
Wirsing italienisch mit Bandnudeln
50min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1h 10min