Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Öl
-
500
g grüne Bohnen, in Stücken (2 cm)
nebo 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, in Stücken (2 cm) - 500 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
-
1
Lorbeerblatt, frisch
nebo 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 4 - 5 Nelken
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 geräucherte Mettwürstchen (à ca. 100 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1962 kJ / 470 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1 Std. 10 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Bohneneintopf
40min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Graupensuppe
1h
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Salzschneidebohnen
45min
Westfälisches Blindhuhn (Nordrhein-Westfalen)
1h
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Spitzkohleintopf mit Bandnudeln
35min