Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 6 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 30 g Öl
- 400 g Kasselerrücken, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 8 Prisen Pfeffer
- 300 g Dicke Bohnen, TK
- ¼ TL Salz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2168 kJ / 516 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Bohneneintopf
40 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Kartoffeleintopf
40 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Bouneschlupp (Saarland)
40 Min
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Wirsingsuppe
35min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 Min