Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, in Stücken
- 6 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 30 g Öl
- 400 g Kasselerrücken, ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 8 Prisen Pfeffer
- 300 g Dicke Bohnen, TK
- ¼ TL Salz (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2168 kJ / 516 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 Std.
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Gemüse-Nudel-Suppe mit Hackklößchen
1 Std.
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1 Std. 10 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45min
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Bohneneintopf
40min
Kartoffeleintopf
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Kalbsfilet
1 Std. 20 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40min