
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 260 kcal / 1087 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Krabben-Quark-Tatar
10min
Grüne Kartoffelsuppe mit Lachs
30min
Erbsencremesuppe
25min
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Maronencremesuppe
1hod. 30min
Forellencremesuppe
40min
Edelfischragout
35min
Champignoncremesuppe
15min