Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Möhre (100 g), in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 750 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 450 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 300 g trockener Weißwein
- 150 g Nordseekrabben
- 150 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Forellencremesuppe
40 min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40 min
Pfeffermakrelen-Suppe
35 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 godz. 45 min
Krebssuppe
45 min
Edelfischragout
35 min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 min
Lachscremesuppe
20min
Mallorquinische Fischsuppe
35 min