
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel glatte Petersilie abgezupft
- 300 g Gemüsezwiebel geviertelt
- 2 gelbe Paprika in Stücken (3 cm)
- 1 rote Paprika davon ¾ in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 8 Stängel Thymian abgezupft
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 80 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 200 g Sahne
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 549 kcal / 2298 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 16 g
Alternativní recepty
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Erbsencremesuppe
30min
Zwiebelsuppe
45min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Suppe für Verliebte
30min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1hod.
Erbsencremesuppe
25min
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Paprikasuppe bicolor
1hod.
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Tomatensuppe
40min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min