Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 300 g Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 gelbe Paprika, in Stücken (3 cm)
- 1 rote Paprika, davon ¾ in Stücken (3 cm)
- 50 g Olivenöl
- 8 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Paprika rosenscharf
- 80 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- 200 g Sahne
- 6 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2298 kJ / 549 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Tomatensuppe
40 min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50 min
Suppe für Verliebte
30 min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40 min
Tomatensuppe mit Hähnchen
45 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Paprikasuppe bicolor
1h
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 min