Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel glatte Petersilie, abgezupft
- 150 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Dose Sauerkraut, klein (Abtropfgew. 285 g)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 2 Lorbeerblätter
- 1 Prise Kokosblütenzucker
- 100 g Cabanossi, in Scheiben
- 4 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Eintopf
1 Std. 30 Min
Würziger Feuertopf
40 dk
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 dk
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 dk
Sauerkrautsuppe
1 Std.
Apfel-Zwiebel-Suppe
50 dk
Buttermilch-Gemüse-Eintopf
40 dk
Kohlsuppe
45 Min
Herzhafter Gemüseeintopf
40 dk