Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 3 Tomaten (ca. 200 g), gehäutet, in Stücken
- 500 g Tomatensaft
- 30 g Limettensaft
- 25 g Wodka
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Spritzer Tabasco
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 274 kJ / 66 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40 Min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35 Min
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1 godz. 15 min
Zwiebelsuppe
45 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 Min
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1 Std. 5 Min
Spicy Mary
5 min
Roquefort-Dressing
10 Min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 Std. 30 Min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Sizilianische Brotsuppe
30 Min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40 Min