
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 276 kcal / 1165 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 45 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait
2hod. 5min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Gâteau des rois
2hod. 15min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2hod. 40min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Pain d'épeautre et de blé
12hod.
Pain d’épeautre aux noisettes
2hod. 50min
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min