Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Petits pains au lait
2h 5 min
Gâteau des rois
1h 55min
Pain complet
4 Std.
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain paysan
3ωρ.
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min