Pain bis en cocotte
TM6 TM5

Pain bis en cocotte

4.8 (28 hodnocení)

Suroviny

La pâte

  • 370 g d'eau
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
  • 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
  • 500 g de farine bise
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 c. à café de sucre

Le façonnage

  • 40 g de farine bise

La cuisson

  • 1 c. à soupe de farine bise

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1165 kJ / 276 kcal
Protein
9.9 g
Sacharidy
45 g
Tuk
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty