Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1165 kJ / 276 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait
2hod. 5min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3h
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pâte de base pour pain
24小时 30 分钟
Gâteau des rois
1小时 55 分钟
Bouillon de légumes en poudre
5h
Gâteau des rois
2hod. 15min
Pain d’épeautre aux noisettes
2小时 50 分钟
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min