Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Caramels à la crème
2h
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Tarte au vin cuit
45min
Cake aux branches
1óra 10p
Gâteau aux carottes
1óra 10p
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min