Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de tomates, séchées
- 440 g d'eau
- 1 ½ sachet de levure sèche
- 750 g farine
- 1 c. à café de sel
- 1 ½ c. à soupe de basilic séché
- du beurre pour la plaque à pâtisserie
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 5884 kJ / 1405 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 283 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 14.6 g
Alternativní recepty
Pain accordéon aux herbes
1 godz. 20 min
Salade de melon aux lentilles en verrines
50min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Pain müesli
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Amarettini
1h 30min
Pain paysan
3h
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Pain tessinois
1h 50min
Pain sandwich
3h
Tresse bernoise
1h 45min