Focaccia à la farine d'épeautre

Focaccia à la farine d'épeautre

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Pâte
  • 60 g de poireaux en tronçons (2 cm)
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
  • 2 c. à café de sel (à adapter)
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à café de sucre
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine manitoba
    250 g de farine pour pizza
  • 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
  • 150 g de salami en tranches (3 mm)
  • 6 figues séchées en quartiers

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 19 g
Kalorie 1937 kJ / 463 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...