Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
nebo 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 Min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 min
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 min
Pain de lentilles
Keine Bewertungen
Galettes à la semoule sucrée
Keine Bewertungen
Biscuits aux amandes
40 min
Croissants viennois
1h 30min
Gâteau de Pâques
1h 45 min
Gnocchi de ricotta et betteraves
1h 30min
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Pain paysan
3 Std.
Tarte aux épinards
55 min