
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 60 g de poireaux en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
nebo 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1937 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 60 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Žádné hodnocení
Nids de spaghettis aux boulettes de lentilles
1hod. 5min
Soufflés au fromage de chèvre, sauce au yogourt et poireaux
45min
Focaccia aux pois chiches
3hod.
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Žádné hodnocení
Tourte au séré et aux fraises
2hod. 50min
Salade de lentilles
30min
Salade de carottes et crackers au sésame
1hod.
Focaccia aux anchois
1hod. 45min
Tartare de légumes
25min