Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
nebo 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux épinards et asperges
40min
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25min
Glace au jogourt et à la mangue
Keine Bewertungen
Flammekueche aux poires et gorgonzola
1 godz.
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Pâte de base pour pain
24h 30min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min