Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 60 g de poireaux, en tronçons (2 cm)
- 70 g d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
- 2 c. à café de sel (à adapter)
- 300 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
25
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
250
g de farine manitoba
nebo 250 g de farine pour pizza - 250 g de farine d'épeautre
Garniture et fin de préparation
- 150 g de salami, en tranches (3 mm)
- 6 figues séchées, en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux épinards
55min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45min
Pain aux poires
Žádné hodnocení
Pain müesli
2h
Focaccia au romarin
2h 30min
Croissants au chocolat
Žádné hodnocení
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40min
Polenta tessinoise
45min
Houmus
10 Min