Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat blanc et vanille
- 1 gousse de vanille
- 300 g de crème, 35 % m.g.
- 350 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte brisée au chocolat
- 50 g de sucre
- 50 g de cacao en poudre
- 200 g de farine
- 125 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
Le dressage
- 100 g de fraises
- 150 g de framboises fraîches
- 100 g de myrtilles
- 125 g de groseilles
- 30 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3667 kJ / 879 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 54 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6 godz. 15 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Caramels à la crème
2 Std.
Pères Noël en pâte
2hod. 10min
Gâteau suisse du 1er août
15h
Beignets au sérac
Žádné hodnocení
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Brownies
45min
Brocéliande
Žádné hodnocení
Cupcakes framboise-coco
2 Std. 20 Min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min
Volcan au chocolat
15 Min